Filtre active

Filtreaza dupa

Varsta

Varsta

Pret

Pret

  • 70,00 lei - 277,00 lei

Oferta zilei

Figurine

Filtre active

Figurina Actiune Gundam Barbatos

Review 
175,00 lei

Sculptata elegant si cu o functionalitate dinamica, aceasta figurina de actiune Gundam are o inaltime de 16 cm si ajuta la dezvoltarea imaginatiei si creativitatii copiilor dumneavoastra.  

Set 10 Mini Figurine Disney

Review 
70,00 lei

Setul de mini figurine cu personajele preferate din Disney fac parte din seria „Nano Metalfigs”. Fiecare figurina are o inaltime de 4 cm si vin intr-un ambalaj blister.

Figurina Actiune Raiden Bloody

Review 
165,00 lei

Raiden Bloody este o figurina de actiune, de 18cm, din Mortal Kombat 4. Modelul se caracterizeaza prin atentia la cele mai mici detalii si manopera excelenta. Totul este ambalat intr-o cutie...

Figurina Actiune Sub-Zero Bloody

Review 
165,00 lei

Sub-Zero Bloody este o figurina de actiune, de 18cm, reprezentand un Ninja de Gheata, din seria de jocuri Mortal Kombat. Este unul dintre primele personaje cunsocute din acest joc, din 1992, si, de atunci a aparut in multe proiecte...

Figurina Actiune Super7 Defender

Review 
277,00 lei

Sosind pentru a salva Universul : figurina de actiune Super7 Defender are o inaltime de 18cm si este ambalata intr-o cutie decorativa cu fereastra, alaturi de 4 accesorii precum : sabie, scut, maini interschimbabile.

Figurina Actiune Superman

Review 
135,00 lei

Aceasta figurina este bazata pe seria de benzi desenate Dc Comic Superman Unchained. Are o inaltime de 18 cm , fiind superarticulata in 22 de puncte.