Oferta zilei

RC X-MONSTER 3.0, 45 Km/h, Off-Road Racing Tractiune 4X4, scala 1:18, Green

Review 
320,00 lei
cu TVA

Cu o manopera de inalta calitate, performante uimitoare si un aspect modern, X-Monster 3.0 va fi cadoul perfect atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Cantitate

 X-Monster 3.0  este o masina RC fiabila . Se remarca printr-o structura extrem de mare, o viteza uimitoare, precum si o iluminare eficienta. Bateria durabila si distanta lunga de pana la 100 de metri asigura distractie deosebita, pentru o lunga perioada de timp si participa la raliuri spectaculoase. Este un lider in categoria sa. Suspensia de ulei adaptata la majoritatea tipurilor de suprafete si tractiunea independenta 4x4 fac din X-Monster masina RC preferata.

Fixati-va centurile de siguranta si tineti-va bine, deoarece motorul si solutiile utilizate in X-Monster 3.0 va permit sa atingeti o viteza ametitoare de 45 km/h, chiar imediat dupa decolare!

Doua baterii cu o capacitate totala de 1700 mAh asigura o conducere competitiva de pana la 40 de minute. 

Vehiculul foloseste suspensia direct de la masinile profesionale off-road. Sistemul de suspensie este independent, datorita caruia vehiculul depaseste toate obstacolele, iar rularea este practic imposibila. Elasticitatea anvelopelor asigura o amortizare suplimentara, iar banda de rulare speciala se lipeste de fiecare suprafata. Puternicul motor electric cu radiator ofera o putere maxima combinata cu un consum redus de energie. Datorita solutiilor speciale, motorul nu se supraincalzeste si nu pierde niciodata puterea.

Materialele de cea mai inalta calitate sunt flexibile si durabile . Dispune de un cadru rigid si de armaturi. Masina este rezistenta la impacturi si caderi. Bara de protectie din fata asigura siguranta in timpul impacturilor, iar spoilerul din spate prezinta o gheara si blocaj pentru masini sport. 

CONTINUT PACHET : 

1 x  X-Monster
1 x  Telecomanda 2.4GHz
1 x  Cablu de incarcare USB
1 x  Manual de utilizare

ATENTIE: Nu este potrivit pentru copiii sub 3 ani! Pericol de sufocare din cauza unor parti mici ce pot fi inghitite.

3765-3765
20 Produse

Fisa tehnica

Interval
100 m
Viteza
45 km/h
Conducere
4 x 4
Anvelope
flexibile,cu o suprafata de rulare speciala
Baterie
2x 850mAh - montat sub caroserie
Timp de lucru
40 min
Scara
1:18
Certificate
EN 71-1: 2014, TUV, AfPS GS 2014: 01

Lasa o recenzie

RC X-MONSTER 3.0, 45 Km/h, Off-Road Racing Tractiune 4X4, scala 1:18, Green

Cu o manopera de inalta calitate, performante uimitoare si un aspect modern, X-Monster 3.0 va fi cadoul perfect atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Lasa o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie