Oferta zilei

Buggy RC-300 Camera WiFi FPV HD

Review 
335,00 lei
cu TVA

Buggy Rc-300 este un vehicul compact cu telecomanda cu o putere extraordinara. Are o camera HD pentru transmisie de imagini in direct si inregistrare video din vehicul.

Cantitate


Neinfricat

Nu se teme sa plece off-road, deoarece are anvelope incarcate cu arcuri, independente si anvelope off-road. Are, de asemenea, tractiune cu rotile din spate, astfel incat sa o poti deriva.

Compact


Buggy Rc-300 va ofera multa distractie pentru a merge si se potriveste intr-un rucsac sau o geanta mica. Este ingrijit, bine echilibrat si usor.  Bara de protectie durabila protejeaza corpul armat de deteriorare, chiar si atunci cand conduceti rapid. Puternicul motor cu tractiune din spate il accelereaza pana la viteze de pana la 25 km/h. Rotile mari cu pneuri cu o rulare puternica sunt adaptate oricarei suprafete.
Ori de cate ori doriti, Buggy-ul se va arunca pe pietris sau va trece pe asfalt. Suspensia cu arc o va face sa intre usor pe teren. De asemenea, va avea energie, deoarece setul include doua baterii - fiecare cu o capacitate de 500mah. Impreuna, ei permit 30 de minute de conducere.

Momentul pentru totdeauna

Ceea ce distinge Buggy Rc-300 de alte modele, este camera montata pe acoperisul dispozitivului. Datorita acestuia, nu poti doar sa inregistrezi videoclipuri si sa faci fotografii direct din vehicul. Buggy poate transmite in direct o imagine de calitate hd direct pe smartphone. Tot ce trebuie sa faceti este sa instalati aplicatia Forever Buggy gratuita, usor de utilizat, disponibila pentru smartphone-urile Ios si Android si sa va conectati la vehicul, prin WiFi.

Smartphone

Odata conectat, smartphone-ul poate fi utilizat in mai multe moduri diferite. Cel mai simplu este pur si simplu vizualizarea live. Telecomanda dispozitivului are un suport special pentru smartphone, care ofera o perspectiva de control complet diferita. Cu un singur clic, insa, puteti activa functia de control a smartphone-ului prin cele doua cercuri afisate pe ecran. Cel din stanga este responsabil de conducerea inainte sau inapoi, iar cel drept se intoarce. Simplitatea si reactia acestei solutii este excelenta. In plus, setul cu Forever Buggy include si o telecomanda dedicata cu un transmitator de 2,4 ghz, care va permite sa controlati vehiculul la o distanta sigura de pana la 50 m.

DATE TEHNICE : 

Telecomanda radio : 2,4GHz
Camera WiFi incorporata cu transmisie de imagini live : HD 720p
Baterie : 6v 500mAh Ni-Cd
Timp de incarcare : pana la 2,5 ore

Timp de conducere: Pana la 15 minute cu o singura incarcare

Distanta de control: Pana la 50 m

Suspensie: Arcuri noi

Motor: Puntea spate

Viteza: 25 km / h

CONTINUT PACHET : 

1 x  Buggy Rc-300 
1 x  Transmitator
2 x  Baterie Auto
1 x  Cablu de incarcare USB
1 x  Set de roti (4 bucati)

ACCESORII NECESARE : 

4 x Baterii pentru transmitator: 1,5V AA

ATENTIE: Nu este potrivit pentru copiii sub 3 ani! Pericol de sufocare din cauza unor parti mici ce pot fi inghitite.

GSM032697
12 Produse

Fisa tehnica

Varsta
+14 ani
Material
Plastic
Scara
1:12
Dimensiune
31,5cm x 19,3cm x 12cm

Lasa o recenzie

Buggy RC-300 Camera WiFi FPV HD

Buggy Rc-300 este un vehicul compact cu telecomanda cu o putere extraordinara. Are o camera HD pentru transmisie de imagini in direct si inregistrare video din vehicul.

Lasa o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie