Oferta zilei

Drona Gps X-Bee 9.5 FPV

Review 
980,00 lei Economiseste 210,00 lei
1.190,00 lei
cu TVA

Drona Gps X-Bee Drone 9.5 este o drona de inalta calitate si durabilitate. Distanta parcursa, de pana la 600 de metri, este posibila datorita unui transmitator puternic, ce asigură un contact constant cu pilotul. Bucurati-va de un zbor lung si inregistrati vizualizarile datorita camerei incorporate cu o rotatie de pana la 90 de grade .

Cantitate

Datorita functiei Follow Me, dispozitivul va urmari automat camera orientata catre operator, fara a fi nevoie sa interfereze cu controlul dronei. Functia Apasati pentru a zbura va permite sa marcati puncte de pe harta catre care drona va merge automat, in timp ce inregistrati intregul traseu de zbor. De asemenea, puteti marca un punct si, datorită functiei Punct de interes , dispozitivul va incepe sa se invarta in jurul sau, inregistrand la distanța pe care o alegeți.

Functia FPV va permite sa reproduceti imaginea de la camera in timp real pe afisaj pana la 300 de metri. Datorita acestui fapt, nu numai ca puteți controla mai bine drona, dar va veti distra participand la un zbor virtual si veti putea admira peisajele frumoase.

Protecția dispozitivului este deosebit de importantă la altitudini mari. Drona X-Bee  9.5 a fost special echipata pentru alunecari la aterizare. Acest lucru face ca drona sa fie extrem de rezistenta la impacturi sau caderi, devenind una dintre cele mai durabile de pe piata. Motoarele fara perii si auto-calibrarea au, de asemenea, un impact semnificativ asupra calitatii ridicate a dispozitivului.

Drona GPS X-Bee 9.5 are un modul Wi-Fi incorporat, fiind compatibil doar cu dispozitivele ce accepta Wi-Fi in standardul de 5GHz. Puteti urmari imaginea inregistrata de aparatul foto de la o distanta de pana la 300m de orice dispozitiv portabil. Tot ce trebuie sa faceti este sa puneti camera in locul potrivit si sa descarcati aplicatia corespunzatoare. Cu ajutorul unui card micro SD, puteti pastra cele mai bune fotografii si veti putea profita la maximum de capacitatile dronei.

Aparatul foto are o rezolutie 4k@16 FPS/2,5k@25FPS si un senzor avansat. Datorita cauciucurilor speciale de stabilizare, vibratiile sunt reduse semnificativ.

           

Functia de retinere automata a altitudinii este la indemana, oferindu-va un control complet al dronei. Cu toate acestea, daca preferi trucuri pline de farmec , X-Bee 9.5 nu te va dezamagi (exemplu : rotiri de 360 ​​de grade)

Fiecare pilot stie ca aterizarea este esentiala pentru zbor. Drona X-Bee 9.5 a fost echipata cu o functie de aterizare automata , datorita careia dispozitivul va ateriza in siguranta pe sol chiar si in situatii riscante. Mai mult, este suficient sa apasati un singur buton pentru a activa aceasta functie. In plus, drona are si o functie automata. Dupa activare, dispozitivul se intoarce la cativa metri de ultima pozitie de siguranta. 

Cand drona detecteaza un nivel scazut al bateriei in sine sau in telecomanda, acesta va incepe automat sa revina la punctul de pornire.
Pierderea acoperirii GPS si a controler-ului va face ca aeronava sa se opreasca automat si sa aterizeze in siguranta.

Monitorul LCD va va oferi o multime de informatii care va vor ajuta sa controlati drona. Telecomanda informeaza despre :

 1. modul de intoarcere
 2. nivelul bateriei din drona
 3. distanta dronei de la punctul de plecare 
 4. inaltimea dronei din punctul de plecare
 5. modul Gps
 6. numarul de sateliti GPS in raza de actiune a aeronavei
 7. modul de viteza selectat
 8. facand o fotografie / inregistrand un videoclip
 9. nivelul bateriei din telecomanda
 10. nivelul de putere a semnalului conexiunii drona/pilot
 11. modul fara pierdere

ATENTIE: Nu este potrivit pentru copiii sub 3 ani! Pericol de sufocare din cauza unor parti mici ce pot fi inghitite.

8340
9 Produse

Fisa tehnica

Culoare
Galben/Negru
Material
Plastic
Greutate
420g
Dimensiune
33cm x 33cm x 10cm

Lasa o recenzie

Drona Gps X-Bee 9.5 FPV

Drona Gps X-Bee Drone 9.5 este o drona de inalta calitate si durabilitate. Distanta parcursa, de pana la 600 de metri, este posibila datorita unui transmitator puternic, ce asigură un contact constant cu pilotul. Bucurati-va de un zbor lung si inregistrati vizualizarile datorita camerei incorporate cu o rotatie de pana la 90 de grade .

Lasa o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie