Produse noi

Oferta zilei

Mini drona Potensic A20, Quadcopter

Review 
159,20 lei Salveaza 20%
199,00 lei
cu TVA

Mini drona Potensic A20 este un quadcopter la scara mica, special conceputa pentru a fi manevrata de copii, iar dimensiunile sale mici il fac usor de transportat.

Cantitate

Zborul Mini Drone Potensic A20 nu a fost niciodata mai stabil, datorita caracteristicii sale Altitude Hold. Practic, ambarcatiunea se blocheaza la o altitudine stabilita si zboara constant cu acea valoare fixa.

In plus, reduce la minimum sansa de a va obosi copiii, deoarece acestia nu trebuie sa se uite in mod constant, in timp ce actioneaza drona. 

Cand va jucati cu drona, trebuie sa luati in considerare cele 3 axe de miscare pe care le urmeaza pentru a o opera fara probleme. Mini drona Potensic A20 incorporeaza modul Headless, pentru incepatori. Are un buton de panica pentru a opri automat toate operatiunile de zbor si aterizeaza cu promptitudine, minimizand orice risc de deteriorare sau ranire.

Potensic A20 Mini Drona are un acumulator modular ce ofera pana la 7 minute de zbor si, suplimentar, pachetul este insotit de doua baterii, pentru a dubla distractia. Aceste baterii se incarca timp de aproximativ 40 de minute fiecare.

Atunci cand drona este pe punctul de a ramane fara curent sau cand se apropie de limita sa de acoperire, telecomanda are alerte audio. Desi prezenta unui ecran cu LED-uri nu ar putea fi niciodata invinsa de aceasta caracteristica auditiva, acesta ofera totusi pilotului ceva cu care sa lucreze pentru a prioritiza imediat recuperarea dronei.

Cum se incarca bateria?

1. Conectati cablul de incarcare USB intr-un port de incarcare USB al adaptorului PC / Power Bank / Phone;
2. Conectati bateria la cablul de incarcare;
Nota: Indicatorul luminos de pe cablul USB ramane rosu la incarcare si devine verde dupa terminare.

ATENTIE: Nu este potrivit pentru copiii sub 3 ani! Pericol de sufocare din cauza unor parti mici ce pot fi inghitite.

A20-A20
4 Produse

Fisa tehnica

Varsta
+3 ani
Culoare
Verde/Negru
Material
Plastic

Lasa o recenzie

Mini drona Potensic A20, Quadcopter

Mini drona Potensic A20 este un quadcopter la scara mica, special conceputa pentru a fi manevrata de copii, iar dimensiunile sale mici il fac usor de transportat.

Lasa o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie