Produse noi

Oferta zilei

X-Wave: IP57

Review 
476,00 lei Salveaza 20%
595,00 lei
cu TVA

Aceasta masina amfibie, datorita constructiei utilizate, pluteste pe apa si, totodata, prinde o viteza ametitoare de 45 km/h. Poate fi condusa fara incarcare timp de 30 de minute.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Viteza uimitoare, manevrabilitatea excelenta si iluminatul eficinet fac din X-Wave campionul incontestabil din categoria sa. Aceasta masina RC unica ofera divertisment extraodinar, datorita unei baterii de lunga durata si unei distante mari de pana la 100 de metri. 

DUZY-Samochod-zdalnie-sterowany-OVERMAX-X-Wave

Vehiculul foloseste o suspensie cu arc cu ulei direct de la vehiculele off-road profesionale. Sistemul de suspensie este independent, datorita caruia vehiculul poate depasi chiar si cele mai dificile obstacole. 

La fel ca intr-o masina reala, anvelopele bune trebuie sa mearga mana in mana cu puterea mare a vehicului 4x4. Flexibilitatea lor asigura o amortizare suplimentara, iar o banda de rulare speciala se fixeaza in mod corespunzator pe orice suprafata.

Pentru a asigura distractia maxima pe orice teren, masina cu unde X este echipata cu roti mari de teren cu un diametru de 10,5 cm, permitand urcarea la un unghi de pana la 45 de grade.

Putere maxima combinata cu un consum redus de energie? Acest lucru este posibil datorita unui motor electric puternic cu radiator. Uitati de suprainzalzirea motorului! 

Undele X nu sunt egale! Durabilitatea si calitatea excelenta sunt asigurate de transmisia si setul de pivotare, care sunt toate metalice. In plus, unitatea 4x4 permite o pornire rapida, o aderenta excelenta pe orice suprafata, depasirea rampelor aproape verticale si directia usoara.

Masina este rezistenta la impacturi si caderi. Materialele folosite sunt flexibile, durabile si de cea mai inalta calitate. Bara de protectie fata asigura siguranta in timpul impacturilor, iar constructia garanteaza rezistenta la apa si praf. Indiferent de conditiile meteorologice, off-road-ul X-Wave va merge excelent!

Datorita constructiei utilizate, masina poate pluti pe suprafata apei, ceea ce ofera oportunitati excelente in timpul conducerii. Clasa impermeabila IP57 ofera protectie speciala vehiculului impotriva apei.

SC-2000
1 Obiect

Fisa tehnica

Varsta
+14 ani
Culoare
Portocaliu/Negru
Material
Plastic
Continut pachet
1x X-Wave, 1x Incarcator USB, 2x Acumulatori, 1x Telecomanda, 1x Trusa Accesorii, 1x Manual de utilizare
Scara
1:12
Dimensiune
35.7cm x 27.3cm x 18 cm

Lasa o recenzie

X-Wave: IP57

Aceasta masina amfibie, datorita constructiei utilizate, pluteste pe apa si, totodata, prinde o viteza ametitoare de 45 km/h. Poate fi condusa fara incarcare timp de 30 de minute.

Lasa o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie