Produse noi

Oferta zilei

Jucării copii - Rolul jocului în dezvoltarea copiilor

Jucării copii - Rolul jocului în dezvoltarea copiilor

Postat de        feb 19, 2020     Stiri     0 Comentarii

Jucării copii - Cât de importante sunt jucăriile în dezvoltarea celor mici?

Jucăriile copiilor au un rol extrem de important în dezvoltarea lor, iar jocul este principala activitate a celor mici. Jocul ajută la dezvoltarea afectivă și intelectuală a copiilor. 

Un copil care se joacă și care este atras de jucării este un copil care încearcă să înțeleagă și să învețe cât mai multe despre lumea înconjurătoare. 

Jucăriile îi stimulează pe cei mici și le permit să pătrundă în diferite lumi, unde ei pot fi orice își doresc. Mașinuțele electrice pentru copii îi ajută să-și dezvolte simțurile, reflexele și atenția. Păpușile Barbie le ajută pe fetițe să-și dezvolte atașamentul față de persoanele sau obiectele dragi. În plus, le stimulează să devină responsabile, pentru ca jucăriile lor preferate să fie fericite și în siguranță. Jucăriile invită copiii să interacționeze, mai întâi cu adulții și apoi cu ceilalți copii de vârsta lor. Jocul cu un alt copil îi determină să experimenteze situații din care pot învăța lecții importante precum respectul și cooperarea.Păpușile îi determină pe cei mici să își folosească imaginația pentru a pune în scenă diferite situații, asemănătoare cu cele de zi cu zi. 

Cât de importante sunt jucăriile în dezvoltarea bebelușilor?

 Se spune că jocul este activitatea persoanelor inteligente. De aceea, jucăriile trebuie să fie prezente și în viața bebelușilor. De asemenea, părinții trebuie să îi învețe să se joace cât mai mult. Jucăriile bebelușilor sunt interactive și ajută la o dezvoltare armonioasă. Jocurile educative pentru copii îi ajută pe aceștia să-și dezvolte gândirea, într-un mod interactiv și distractiv. 

Unele jucăriile ajută la dezvoltarea cognitivă a copiilor prin stimularea aptitudinilor de concentrare și de memorie. 

Sofia Concept îți stă la dispoziție cu o gamă diversă de jucării pentru copii: mașinuțe electrice pentru copii, drone, elicoptere și păpuși.

Pășește în paradisul copiilor și surprinde-ți prichindelul cu cele mai îndrăgite jucării!